U kunt Uw AdWords-account delen met andere personen in uw bedrijf of met andere bedrijven. Nodig anderen uit om uw campagnes te beheren, budgetten in te stellen of uw rapporten te bekijken, afhankelijk van het toegangsniveau dat u hun wilt geven. U kunt de verleende toegang op elk gewenst moment intrekken.

U kunt een ander berijf toegang goedkeuren tot uw AdWords account mits het andere bedrijf een koppeling heeft aangevraagd. Zo niet, dat moet dat eerst gebeuren vanuit hun.

AdWords koppeling van een ander bedrijf goedkeuren

Kies rechts boven in het menu het tandwiel-icoon en selecteer accountinstellingen.

Kies nu in het linker menu Toegang tot accounts. Dan verschijnt een pagina met alle gebruikers die toegang hebben tot uw account, waaronder u zelf.

Scroll nu naar beneden tot het kopje Klantenbeheerders. Daar kunt u het bedrijf die gekoppeling heeft aangevraagd herkennen aan hun e-mailadres. Rechts van hun e-mailadres staat een mogelijk om toegang te accepteren. Daar kunt u op klikken, om de toegang te verlenen.

Het bedrijf krijgt daar een melding van via e-mail. Voor de zekerheid kunt u het beste nog een bevesting naar het bedrijf toe sturen.