Gebruikers met volledige rechten kunnen alle gegevens bekijken en meeste acties uitvoeren, zoals het wijzigen van site-instellingen of het verlagen van sitelinks. Gebruikers met beperkte rechten kunnen de meeste gegevens bekijken en kunnen bepaalde acties uitvoeren (zoals Fetchen als Googlebot en het doorsturen van berichten configureren). Als u aan iemand volledige controle over de site wilt verlenen (en u zelf de site-eigenaar bent), kunt u de gebruiker toevoegen als eigenaar. Weet u het niet zeker? Meer informatie over rechten in Webmasterhulpprogramma's van Google.

Een gebruiker toevoegen

Ga naar Webmasterhulpprogramma's van Google

Zoek de gewenste website in de lijst. Klik op het Site beheren en selecteer op Gebruikers toevoegen of verwijderen.

Klik op Een nieuwe gebruiker toevoegen.

Typ het e-mailadres van de gebruiker die u wilt toevoegen en selecteer het gewenste niveau gebruikersrechten.

Klik op Toevoegen.