Met Tag Manager is het gemakkelijk om o.a. Remarketing lijsten te maken voor uw webwinkel. Tevens voorkomt u hiermee dat de webbouwer aan te pas moet komen om bepaalde nieuwe pagina's te taggen of te marketing.

TAG manager code in SEOshop instellen

Ga naar naar uw SEOshop Dashboard en log in.

Kies Settings aan de linker kant in het menu.

Kies nu Javascript in de onderste regel.

Klik nu Activate aan (1). Daarna plak de de TAG Manager Java Script code in het venster (2). En klik op Save (3).

LET OP: Het kan zijn dat je al bepaalde Javascript code in hebt staan. Plak de TAG manager code daar onder.